Als je gezinssituatie, wensen of behoeftes veranderen, is het fijn als je woning ‘meebeweegt.’ Dan ontstaat er een nieuwe dynamiek, passend bij jouw leven op dit moment. Studio MD denkt graag met je mee over de mogelijke richtingen die jouw huis te bieden heeft. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!  Wij zijn er van ontwerp tot oplevering, van bouwen tot verbouwen.

MD = Mikel Duyts
Na twintig jaar in het vak heb ik geleerd dat de kracht in het collectief schuilt. Ik ben een ervaren ontwerper, maar ook secuur bouwer. Bij klussen die ik niet in mijn eentje aankan, kijk ik welk team ik wil samenstellen. Het team is net zo groot als de opdracht vereist: kunnen we het met ons tweeën aan, doen we het met ons tweeën. Zodoende zijn we constant aan het werk, hoewel we altijd klaarstaan voor overleg en advies. Het is niet: geef ons de sleutel en kom over drie maanden maar terug. Integendeel, ik ben veel met klanten in overleg. Het ontwerp wordt gemaakt op basis van jouw behoeftes, we zijn netjes, betrouwbaar en altijd bezig om jouw woondroom werkelijkheid te laten worden.

Ervaren collectief
Ik werk met getalenteerde ontwerpers, bouwers en projectmanagers, die weliswaar zelfstandig kunnen opereren, maar in collectief het best tot hun recht komen. Wij denken graag met je mee en bieden je een breder pallet aan keuzes en oplossingen voor je interieur.

Onze kracht is ontzorgen
Omdat wij het proces vanaf het ontwerp tot en met het eindresultaat begeleiden, is er altijd één aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig en rustgevend. Studio MD heeft zich tot kerntaak gemaakt om jou als opdrachtgever te ontzorgen. Je bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen, je weet altijd wat de status en hoe de voortgang is, maar je hebt geen sores over details of zaken waar je je eigenlijk niet mee bezig wil houden.

Hoe we werken
We komen vrijblijvend bij je langs, zodat we meteen gevoel krijgen bij het huis, jouw stijl en smaak en of er een klik is. Wil je tot een resultaat komen met het beste woongenot, dan is die klik wat ons betreft onmisbaar. Studio MD bedenkt originele oplossingen voor standaard woonproblemen. Wij weten als geen ander dat (ver-)bouwen stressvol kan zijn voor onze opdrachtgevers. Wij nemen je zoveel mogelijk uit handen, maar blijven je betrekken bij elke beslissing.

Mikel Duyts

ontwerper / uitvoerder
06 453 96 105
mikel@studio-md.nl

Ellert Gosink

schilder / uitvoerder
06 110 06 862
info@studio-md.nl

Gregor Bulat

uitvoerder
06 483 71 722
info@studio-md.nl

Francel van der Schilden

interieurontwerpster
styliste
06 519 21 016
info@studio-md.nl